(030) 63 73 286 info@mkbassist.nl

Administratiekantoor Houten

André van der Weijden

Beste partner voor MKB en ZZP

MKB Assist, ook wel Administratiekantoor Houten, verleent tijd- en kostenbesparende diensten aan de ZZP-er en het MKB (zowel startende als gevestigde bedrijven). Wij helpen je om een efficiënte administratieve werkwijze te realiseren. Dit kan deels of helemaal digitaal wat belangrijke voordelen oplevert.

André van der Weijden (RBc) is aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs. Je geniet een deskundig advies en bent verzekerd van een goede service en een veilige en discrete dienstverlening. Bekijk hier onze voorwaarden.

Op deze website vind je een compleet aanbod van onze diensten en producten voor administratieve ondersteuning en belastingzaken. Deze diensten zijn op uw verzoek helemaal op maat af te stemmen. Onze werkwijze is helder en gebaseerd op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij staan voor een goede communicatie met een personal touch.

MKB Assist biedt ondersteuning bij alle financiële en fiscale zaken. Zo worden onze klanten op comfortabele wijze ontlast van tijdrovende en specialistische werkzaamheden. Een goede administratie bespaart kosten en maakt je bedrijfsvoering inzichtelijk en flexibel. Je vindt ons kantoor nabij het centrum van Houten, dus altijd in de buurt.

Meer weten over MKB Assist en onze werkwijze, neem dan even contact met ons op. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor.

Wil je meewerken aan ons kantoor, bekijk dan de vacatures.