(030) 63 73 286 info@mkbassist.nl

Over MKB Assist

Op deze website vind u een compleet aanbod van onze administratieve diensten en belastingadvies. Deze diensten zijn helemaal op maat af te stemmen op uw bedrijfsadministratie. Onze transparante werkwijze is gebaseerd op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij zijn u graag van dienst met een goede bereikbaarheid, heldere communicatie en een personal touch.

André van der Weijden

Beste partner voor MKB

MKB Assist verleent tijd- en kostenbesparende diensten aan middelgrote bedrijven in het MKB (zowel startende als gevestigde bedrijven). Onze dienstverlening is erop gebaseerd om uw financiële administratie zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Veel werkzaamheden zijn inmiddels digitaal maar ons team van experts controleert alles minitieus. Dit levert u en uw medewerkers belangrijke voordelen op.

MKB Assist biedt ondersteuning bij alle financiële en fiscale zaken:

  • salarisadministratie
  • administratie-automatisering
  • periodieke rapportages
  • financiële overzichten
  • belastingaangiftes
  • belastingadvies

U wordt op comfortabele wijze ontlast van tijdrovende en specialistische werkzaamheden. Een goede administratie bespaart kosten en maakt uw bedrijfsfinanciën inzichtelijk en flexibel.

Directeur André van der Weijden (RBc) is oprichter en de drijvende kracht bij MKB Assist. Hij is aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs en u kunt bij hem terecht voor een deskundig advies over belastingzaken en de ontwikkeling van uw onderneming. U bent verzekerd van een goede service en een veilige en discrete dienstverlening. Bekijk hier onze voorwaarden.

MKB Assist heeft een regionale functie (Utrecht, Houten, Bunnik, Nieuwegein, Culemborg en Vianen) en u vindt ons kantoor nabij de afslag A27 in Houten, dus altijd in de buurt.

Heeft u interesse in een baan aan ons kantoor, bekijk dan de vacatures.

Meer weten over MKB Assist en onze werkwijze? Bel ons op tel. 0306373286 met uw vragen of neem per email contact met ons op. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor. Wilt u worden teruggebeld, laat dan uw naam en nummer achter. Wij bellen u terug op uw voorkeurstijdstip.