(030) 63 73 286 info@mkbassist.nl

Helemaal digitaal

Met onze handige online tool heeft u direct en overal inzage in de financiële situatie van uw bedrijf. Dat is maar één van de belangrijke voordelen. Hieronder leest u welke voordelen een digitale administratie van MKB Assist u biedt.

Voordelen van digitaal boekhouden

 • Flexibel
  Overal inloggen op het online-programma. Als je iets vergeten bent kun je dat ook nog even thuis doen. Verder kun je op elk moment laten zien hoe je bedrijf er voorstaat (bv. bank).
 • Tijd
  Gegevens als uren en kosten kun je direct en overal inboeken. Dat scheelt tijd en fouten want je hoeft het later niet meer op te zoeken.
 • Samen
  Je kunt collega’s ook een login geven zodat zij niet op jou hoeven te wachten.
 • Toezicht
  Geef je accountant of adviseur toestemming om mee te kijken. Hij kan je tijdig adviseren en fouten voorkomen.
 • Koppeling
  Je kunt je online programma koppelen aan internetbankieren, je inkomende en uitgaande facturenstroom, en zelfs aan bijvoorbeeld je kassasysteem, reserveringen of personeelsadministratie. Zo gaat je administratie een stuk sneller.
 • Backups
  Er worden automatische backups gemaakt waardoor je altijd bent gewaarborgd van je bedrijfsadministratie.

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het omschakelen van een traditionele naar een digitale boekhouding is het goed om een aantal zaken te bedenken.

Doordat digitaal factureren tijd bespaart, verandert het takenpakket van de financiële afdeling. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend, daarom is het belangrijk om de medewerkers zoveel mogelijk bij het veranderproces te betrekken. Medewerkers kunnen zich vervolgens meer gaan richten op het controleren van het proces en de risico’s.