(030) 63 73 286 info@mkbassist.nl

Scannen en herkennen

gauw klaar met scannen en herkennen

Eenvoudig bonnen en facturen digitaliseren

Het digitaliseren van uw documentenstroom met een scan- en herkenoplossing biedt uitkomst. Uw inkoop- en verkoopfacturen, maar ook werkbonnen en pakbonnen kunnen digitaal worden verwerkt door ze te sturen naar het speciale e-mailadres van MKB Assist. Gescande of digitale facturen worden direct verwerkt waarna alle documenten overzichtelijk zijn terug te vinden in uw Snelstart administratie.

Je merkt direct het gemak van een digitale facturenadministratie. Hierbij maken wij gebruik van het scan- en herkenprogramma van Elvi. Druk op de link om te zien waarom wij met Elvy werken.

Wat doen wij met uw facturen?

  • Facturen die per e-mail bij ons binnenkomen worden automatisch gescand. Het enige wat u hoeft te doen is uw digitale facturen naar ons door te sturen. Niet digitale facturen zoals bonnetjes kunt u gemakkelijk fotograferen met uw smartphone of digitaliseren met een scanner.
  • Elvy herkent en verwerkt de gescande factuurgegevens en zoekt in de Snelstart-administratie naar de bijbehorende leverancier
  • Wanneer een boeking niet correct is opgenomen kan dit later nog worden aangepast

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust even contact op met MKB Assist. Wij helpen u snel met de benodigde informatie.