(030) 63 73 286 info@mkbassist.nl

Advies

Een goed moment voor een persoonlijk gesprek

Wanneer u denkt aan fusie, bedrijfsopvolging of bedrijfsovername dan adviseren wij u graag. MKB Assist brengt de mogelijkheden en risico’s in kaart. Ook met het maken van een goede afweging bij eventuele financiering en het opstellen een financiële (risico)analyse.

Kostenreductie

Uw rendement verhogen: de omzet vergroten en kosten verlagen. Hoe pakt u dit aan? Waar begint u? MKB Assist helpt graag met een goed advies. Onze haalbaarheidsonderzoeken brengen opbrengsten, kosten en risico’s van uw activiteiten in kaart. Ook bij on- en offline vraagstukken in uw bedrijf.

Hulp bij financiering

Waar vindt u geschikte financiers en hoe onderhandelt u met hen? Komt u in aanmerking voor een krediet? MKB Assist geeft advies en zoekt het voor u uit met de beste mogelijkheden voor kredietverstrekking en verbetering van uw bedrijfsfinanciering.

Subsidies

Ontwikkelt u nieuwe producten, slimmere werkmethodes of betere programma’s? Neemt u milieumaatregelen, investeert u in energiebesparing of scholing? Dan kunt u wellicht aanspraak maken op subsidies. MKB Assist maakt u wegwijs en regelt de complete aanvraag en afhandeling. Neemt u hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.